donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Motorrijder botst achterop auto en raakt gewond Groene Kruisweg Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – De bestuurder van een motor is vanavond door een ongeval op de Groene Kruisweg in Spijkenisse lichtgewond geraakt. De motorrijder zou van te voren al onderuit zijn gegaan en is daarna doorgegleden tegen de auto voor het stoplicht aan.

De traumahelikopter was ook opgeroepen maar werd boven het incident afgemeld. De motorrijder is met hoofdletsel afgevoerd richting het ziekenhuis. De schade aan de motor is groot, de schade aan de auto is vrij fors. De inzittende van de auto is nog naar de huisarts gegaan en heeft last van nekklachten.

Foto : Martijn de Bruijn
Foto : Martijn de Bruijn

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -