maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Twee mannen overvallen woning Jan Vermeerstraat Schiedam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is donderdagavond in zijn woning in de Jan Vermeerstraat in Schiedam overvallen door twee andere mannen. De mannen kwamen door een nog onbekende oorzaak de woning rond 21.45 uur binnen en bedreigden de bewoner met een vuurwapen.

Ze gingen er na hun daad met een onbekende buit vandoor. De politie zette groots in, met zelfs een helikopter. Helaas waren ze al gevlogen en zijn de overvallers niet meer aangetroffen. De politie doet onderzoek wat er precies is meegenomen en heeft de bewoner die lichtgewond is geraakt opgevangen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -