donderdag, januari 27, 2022
6.9 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Woningen ontruimd door brand Narcissenstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een portiekwoning aan de Narcissenstraat is vrijdagmorgen brand uitgebroken. Omwonenden zagen rond 08.00 uur rook uit de woning en de ramen waren zwart. De brandweer was snel ter plaatse en ontruimde het portiek.

De brand in de woning ging gepaard met veel rookontwikkeling. Een aantal personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel op rookinhalatie. De brandweer haalde uit de woning erboven een vogelkooi. De brand in de woning kon snel worden geblust. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -