donderdag, januari 27, 2022
6.9 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Bestelbus belandt in het water Molenweg Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – De bestuurder van een bestelbus is zaterdagmorgen op de Molenweg met zijn auto half te water geraakt. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend maar mogelijk heeft de bestuurder ergens voor uitgeweken. De bus reed de berm in en belandde gedeelte in de sluit.

De opgeroepen brandweer kon ter plaatse de bus een soort van zekeren. Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald. De brandweer heeft een oliestopper in het water neergelegd om milieuverontreining te voorkomen.

Foto : Norbert Verhoeff

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -