maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Inbraak heterdaad blijkt verliefde dochter Straatweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Agenten gingen zaterdagavond met spoed naar een melding van inbraak heterdaad dan wel op de Straatweg in Rotterdam. Diverse agenten omsingelden de woning en gingen naar binnen nadat de zoon des huizes gestommel had gehoord. Zijn ouders waren op dat moment niet thuis.

Agenten gingen vervolgens de woning binnen en troffen daar de dochter met haar vriend aan die het blijkbaar we gezellig hadden zo boven op de zolderetage. De politie kon vervolgens met een grote achtergelaten glimlach weer vertrekken.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -