woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Maaltijdbezorger gewond na aanrijding met stadsbus Vijverlaan Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Een maaltijdbezorger is zaterdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een stadsbus op de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk, de maaltijdbezorger moest worden verzorgd door ambulancepersoneel.

De politie was snel ter plaatse en heeft van beide partijen een verklaring opgenomen. De bestuurder van de bus kon na het incident zijn weg weer vervolgen. De bestuurder van de scooter is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Foto : Jurian

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -