Scooterrijder gewond na ongeluk Steinsedijk Haastrecht

Date:

Share post:

Haastrecht – De bestuurder van een scooter is zaterdagmorgen rond 08.30 uur gewond geraakt nadat deze op de Steinsedijk in Haastrecht hard onderuit was gegaan. Omdat men dacht dat de bestuurder beneden aan de dijk zou liggen werd uit voorzorg ook de brandweer en het team van de traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

Gelukkig viel het ter plaatse mee en bleek de bestuurder van de scooter op de dijk te liggen. Hij is met een ambulance met spoed met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De Steinsedijk was vanwege het ongeval afgesloten voor het verkeer. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Remco F. Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd