donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Scooterrijder gewond na ongeluk Steinsedijk Haastrecht

- advertentie -

Haastrecht – De bestuurder van een scooter is zaterdagmorgen rond 08.30 uur gewond geraakt nadat deze op de Steinsedijk in Haastrecht hard onderuit was gegaan. Omdat men dacht dat de bestuurder beneden aan de dijk zou liggen werd uit voorzorg ook de brandweer en het team van de traumahelikopter ter plaatse gevraagd.

Gelukkig viel het ter plaatse mee en bleek de bestuurder van de scooter op de dijk te liggen. Hij is met een ambulance met spoed met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De Steinsedijk was vanwege het ongeval afgesloten voor het verkeer. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

Foto’s : Remco F. Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -