woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Vrouw zwaargewond uit woning gehaald Lepelaarsingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is vrijdagavond tegen middernacht zwaargewond uit haar woning aan de Lepelaarsingel gehaald. De vrouw zou in huis zijn gevallen en was dusdanig zwaargewond dat het Mobiel Medisch Team ter plaatse kwam om de vrouw te behandelen.

Omdat niet duidelijk is hoe de vrouw is gevallen heeft de politie onderzoek laten doen door forensisch medewerkers. Of er ook iemand is aangehouden is vooralsnog niet bekend. Hoe het met de vrouw gaat is eveneens nog onbekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -