donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Auto te water na ongeval Zaagmolenbrug Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een auto is afgelopen nacht ter hoogte van de Zaagmolenbrug in Rotterdam te water geraakt. De auto werd door een aanrijding met een andere auto gelanceerd en reed naast de brug de kade af. Met een flinke plons kwam de auto in de Rotte terecht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vermoedelijk heeft één van de bestuurders gedronken. De politie heeft bij beide bestuurders een blaastest afgenomen. Één persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de auto uit het water gevist.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -