maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Automobilist gewond na botsing met paal Oostplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat deze hard op een paal van de metro was gereden. Het ongeluk gebeurde op het Oostplein in Rotterdam-Kralingen. De brandweer moest ter plaatse komen om de bestuurder uit de auto te kunnen halen.

Het slachtoffer is onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de bestuurder op de paal is gereden is niet bekend. De auto is door een berger opgehaald, deze is vermoedelijk totall-loss,

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -