Beschonken automobilist rijdt tegen paal N210 Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel – Een automobilist is vannacht tegen een verkeerslicht op de N210 ter hoogte van de bussluis gereden. De bestuurder reed onder invloed van alcohol en miste de bocht. Na het ongeval kon de auto niet meer verder rijden.

De politie kwam ter plaatse en nam van de bestuurder een blaastest af. De automobilist werd aangehouden en is overgebracht naar het bureau. De auto is door een berger meegenomen. Naast de boete voor het rijden onder invloed krijgt de bestuurder te maken met nog veel meer kosten. De schade aan zijn auto is vermoedelijk niet gedekt en ook de bergingskosten zal hij zelf moeten voldoen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd