dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Dode en gewonde na ernstig ongeluk A12 Ede

- advertentie -

Ede – Bij een ernstig ongeval op de A12 zijn zondagmorgen twee personen aangereden. Één van de slachtoffers overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Het tweetal werd na het incident als eerste aangetroffen door een persfotograaf die direct eerste hulp heeft verleend.

De hulpdiensten kwamen groots ter plaatse. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. Vermoedelijk is het duo met de auto tegen een vangrail gereden waarna ze zijn uitgestapt. Een andere automobilist zag het te laat en reed het tweetal aan.

De politie heeft vanwege het onderzoek de snelweg uren afgesloten in de richting van Utrecht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -