Dodelijk slachtoffer steekpartij Leidschendam is 29-jarige Rotterdammer

Date:

Share post:

Leidschendam – De man die zaterdagmiddag om het leven kwam bij een steekpartij in een woning aan de Haar in Leidschendam is een 29-jarige Rotterdammer. Een 25-jarige vrouw uit Leidschendam is aangehouden als verdachte. Rond 12.50 uur werden de hulpdiensten naar de woning gestuurd dat er wat ernstigs was gebeurd, eenmaal ter plaatse konden ze niets meer betekenen voor het slachtoffer.

De politie heeft urenlang onderzoek verricht in de woning om sporen veilig te stellen. De politie gaat er vanuit dat het incident zich in de relationele sfeer heeft afgespeeld. De vrouw zit voorlopig nog vast. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd