Vuurwapens en munitie gevonden in woning van 46-jarige man Griendwerker Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – De politie heeft zaterdagmiddag rond 16.30 uur een 46-jarige man uit Spijkenisse aangehouden op de Griendwerker in Spijkenisse. De politie kwam iets na 16.00 uur af op een melding van bedreiging met een vuurwapen. Bij aankomst was de man zijn woning ingegaan.

Agenten hielden de woning in de gaten, rond 16.30 uur kwam de man naar buiten en startte de agenten direct een benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) procedure. De man kon vervolgens zonder verder geweld worden aangehouden.

- Advertisement -

Bij het doorzoeken van zijn woning heeft de politie meerdere (vuur)wapens en munitie in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd