donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Veel schade bij aanrijding Groene Kruisweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Groene Kruisweg in Rotterdam heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen. Het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders nagekeken maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis.

Ook de brandweer is bij het ongeval ter plaatse geweest om de accu’s veilig te stellen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren zal door de politie worden onderzocht. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

©Marco Smits
©Marco Smits

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -