dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Veel schade bij aanrijding Groene Kruisweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Groene Kruisweg in Rotterdam heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen. Het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders nagekeken maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis.

Ook de brandweer is bij het ongeval ter plaatse geweest om de accu’s veilig te stellen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren zal door de politie worden onderzocht. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

©Marco Smits

©Marco Smits

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -