woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Man neergeschoten bij woningoverval Wilhemina Geevestraat Poortugaal

- advertentie -

Poortugaal – Drie tot vier personen hebben maandagavond tegen middernacht geprobeerd een woning aan de Wilhemina Geevestraat in Poortugaal te overvallen. In de woning ontstond er tumult, de man werd daarbij neergeschoten en raakte gelukkig niet ernstig gewond.

De verdachten sloegen na hun daad op de vlucht en van hen ontbreekt nog ieder spoor. De bewoner is voor de behandeling van zijn wond naar het ziekenhuis gebracht. Het lijkt op het eerste gezicht niet zo ernstig te zijn aldus de politie.

De politie is diezelfde nacht nog het onderzoek gestart.

Foto : Kevin Schenk

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -