Peter R. de Vries neergeschoten Lange Leidsedwarsstraat Amsterdam

Date:

Share post:

Amsterdam – De 64-jarige misdaadverslaggever Peter R. de Vries is dinsdagavond rond half acht zeer ernstig gewond geraakt nadat hij werd neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. De misdaadverslaggever is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Op internet circuleren vreselijke filmpjes waarop te zien is dat misdaadverslaggever zwaargewond op straat ligt. De politie roept op om dergelijke filmpjes niet te delen via Social media maar door te sturen naar de politie.

- Advertisement -

De politie zou meerdere personen hebben aangehouden. Of hier daadwerkelijk de verdachte tussen zit is nog niet bekend gemaakt. De politie komt rond 23.00 uur met een persconferentie naar buiten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd