Kind zwaargewond na aanrijding met auto Rochussenstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een kind is woensdagmiddag zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto op de kruising van de ‘s-Gravendijkwal met de Rochussenstraat in Rotterdam. Het kind reed op een elektrisch vervoermiddel vermoedelijk door rood, een naderende automobilist kon het kind niet meer ontwijken en reed deze aan.

Voor het incident werd onder andere een traumateam opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De ernst van de verwondingen zijn niet bekend. De politie is geruime tijd bezig geweest met het onderzoek. Hiervoor moest de weg dicht blijven wat zorgde voor een flinke verkeerschaos.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd