donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Motorrijder politie overleden na aanrijding met vrachtwagen Eemhavenweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een motoragent is woensdagmorgen rond 09.15 uur om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen op de Eemhavenweg in Rotterdam. De vrachtwagen zou na het incident door zijn gereden maar is inmiddels aangetroffen.

Wat er precies is gebeurd is onbekend, de motorrijder is ter plekke overleden aan de verwondingen. Collega’s van de agent zijn zichtbaar aangeslagen, het heeft een grote impact op de directe collega’s.
De weg is volledig afgesloten voor het verkeer.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -