Verdachte chauffeur dodelijk ongeval Waalhaven Rotterdam politieagent reed eerder vrouw dood en motoragent invalide

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft een 45-jarige man uit Melissant aangehouden als verdachte voor het ongeval op de Eemhavenweg in Rotterdam. Bij het ongeval kwam een 47-jarige motorrijder van de politie om het leven. De aangehouden verdachte is eerder betrokken geweest bij ernstige aanrijding, waaronder een ongeval met een motorrijder in 2015 op de A15, daarbij verloor de agent een arm.

De aanhouding gebeurde op het terrein van het transportbedrijf. De vrachtwagen werd afgedekt met een zeil en is door agenten meegenomen voor onderzoek. Ondertussen vond ook het onderzoek plaats in de Waalhaven. Op straat ligt de politiemotor er compleet vernield bij. De chauffeur is doorgereden na het ongeval. De politie zoekt nu uit of de verdachte daadwerkelijk in de vrachtwagen heeft gereden.

- Advertisement -
De motoragent die in 2015 gewond raakte sprak er toen al over dat de chauffeur moedwillig op hem was ingereden. Dit vanwege een eerdere bekeuringssituatie waarvoor de chauffeur aan de kant was gezet, hij was toen te zwaar beladen. Naast dit ongeval heeft de chauffeur ook in Rockanje op 13 juli een overstekende fietser doodgereden. Uit onderzoek bleek toen dat hij de fietser niet meer kon ontwijken. Wel was de vrachtwagen te zwaar beladen. Het transportbedrijf wordt hier vermoedelijk nog voor vervolgd

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Opnieuw een autobrand in Spijkenisse Andries van Bronckhorstlaan Spijkenisse

Spijkenisse - Vanavond is er brand ontstaan bij een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan op een parkeerplaats...

Surfer (51) overleden aangetroffen na zoekactie Grevelingenmeer Bruinisse

Zeeland / Goeree - Overflakkee - Zaterdagavond 15 juni is het stoffelijk overschot aangetroffen van de vermiste 51-...

Brand in appartement op 48e verdieping Zalmhaventoren Rotterdam

Rotterdam - In een appartement van de Zalmhaventoren in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. De...

Kogelgaten aangetroffen in ruiten van woning Port-Saidstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Port-Saidstraat in Rotterdam is zaterdagochtend rond 11.45 uur een woning beschoten. In twee ramen...