maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Hoofdverdachte Delano G. woont in Rotterdam West

- advertentie -

De hoofdverdachte 21-jarige Delano G van de moord aanslag op Peter R de Vries woont in de van Cittersstraat in Rotterdam-West. De buurt werd afgelopen dinsdagavond opgeschrikt na een politie-inval in de portiekwoning waar G. woont met zijn vriendin en zoontje. De buurt reageert verslagen, zij kunnen niet geloven dat uitgerekend hij achter de moordaanslag zit.

Delano G. werd dinsdagavond op de A4 bij Leidschendam aangehouden door de politie. Hij werd samen met een Pool gearresteerd nadat de auto door de Anpr-camera’s was opgeschikt. Diezelfde nacht nog werd zijn woning doorzocht. De omgeving was inmiddels afgezet met zwaarbewapende agenten in speciale auto’s. Naast de woning in Rotterdam is ook een huis in Tiel doorzocht. G.

Peter R de Vries werd op dinsdagavond rond half acht neergeschoten in Amsterdam. Hij liep na afloop van een uitzending in RTL Boulevard door de Lange Leidsedwarsstraat terug naar zijn auto die geparkeerd stond in de parkeergarage aan de Prinsengracht. Niet veel later dook er een jongen op die zeker vijf kogels afvuurde. Zeker één kogel raakte het hoofd van Peter R. de Vries, hij is op straat gereanimeerd en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -