Team verkeer Politie Rotterdam brengt eerbetoon aan overleden collega Arno

Date:

Share post:

Rotterdam – Een groep van 16 politieagenten hebben vrijdagmiddag boven de A20 op het Schieplein in Rotterdam een eerbetoon gebracht aan hun overleden collega Arno. Het lichaam van Arno werd door een rouwwagen onder begeleiding van politiemotoren vanaf het NFI naar het mortuarium overgebracht.

De agenten zijn afkomstig van Team Verkeer Rotterdam het basisteam waar Arno ook voor reed. Nadat de rouwwagen het Schieplein was gepasseerd was de emotie goed te zien. Agenten zochten na het brengen van het eerbetoon steun bij elkaar. Het is onbegrijpelijk dat hun collega tijdens het uitvoeren van zijn werk om het leven is gekomen. Arno werd slechts 47 jaar.

Kevin Schenk
- Advertisement -

Arno werd dinsdagmorgen op zijn motor doodgereden door een vrachtwagenchauffeur uit Melissant. Het ongeval gebeurde toen de motoragent de vrachtwagen een stopteken wilde geven voor een controle. De chauffeur Willem H. wordt verdachte van doodslag en het Openbaar Ministerie heeft zijn voorarrest verlengd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd