Team verkeer Politie Rotterdam brengt eerbetoon aan overleden collega Arno

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een groep van 16 politieagenten hebben vrijdagmiddag boven de A20 op het Schieplein in Rotterdam een eerbetoon gebracht aan hun overleden collega Arno. Het lichaam van Arno werd door een rouwwagen onder begeleiding van politiemotoren vanaf het NFI naar het mortuarium overgebracht.

De agenten zijn afkomstig van Team Verkeer Rotterdam het basisteam waar Arno ook voor reed. Nadat de rouwwagen het Schieplein was gepasseerd was de emotie goed te zien. Agenten zochten na het brengen van het eerbetoon steun bij elkaar. Het is onbegrijpelijk dat hun collega tijdens het uitvoeren van zijn werk om het leven is gekomen. Arno werd slechts 47 jaar.

- Advertisement -
Kevin Schenk

Arno werd dinsdagmorgen op zijn motor doodgereden door een vrachtwagenchauffeur uit Melissant. Het ongeval gebeurde toen de motoragent de vrachtwagen een stopteken wilde geven voor een controle. De chauffeur Willem H. wordt verdachte van doodslag en het Openbaar Ministerie heeft zijn voorarrest verlengd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...

Man (32) schiet mensen dood in Rotterdamse woning en pleegt aanslag in Erasmus MC met meerdere gewonden

Rotterdam - Een 32-jarige man is donderdagmiddag op het helideck van het Erasmus Mc in Rotterdam aangehouden nadat...

Explosie bij woning Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Na een handgranaat en een bekladding met een dreigende tekst is er op klaarlichte dag bij...