woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Vrouw belandt met scootmobiel in het water Oostmaaslaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is afgelopen nacht met haar scootmobiel in het water langs de Oostmaaslaan belandt. Omdat de vrouw er niet zelf uit kon komen werd de brandweer gealarmeerd. Die rukten met meerdere ploegen uit om de vrouw uit het water te kunnen halen.

Met behulp van een ladderwagen en een bergingsbak kon de vrouw uit het water worden gehaald. Ze is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. De scootmobiel is eveneens op het droge gezet, deze kan vermoedelijk worden afgeschreven.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -