maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Man zwaargewond na éénzijdig ongeval Digna Johannaweg Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag net na middernacht zwaargewond geraakt na een éénzijdig ongeval op de Johanna Dignaweg in Hoogvliet. De bestuurder reed hard over een drempel, ramde een aantal geparkeerde auto’s en kwam tot stilstand.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Volgens buurtbewoners is het met een flinke snelheid gegaan terwijl er 30km/u als snelheid geldt.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -