dinsdag, augustus 3, 2021
16.6 C
Rotterdam
dinsdag 3 augustus 2021

Overleden motoragent Arno mogelijk bewust aangereden door vrachtwagenchauffeur

Rotterdam – Uit het onderzoek van de politie zijn sterke aanwijzingen gekomen dat de vrachtwagenchauffeur uit Melissant mogelijk met opzet de motoragent heeft aangereden en vervolgens is doorgereden. De 45-jarige chauffeur reed afgelopen woensdag een motorrijder dood op de Waalhavenweg in Rotterdam.

De rechter-commissaris heeft in Rotterdam uitgesproken dat de verdachte nog 14-dagen langer vast blijft zitten. Het Openbaar Ministerie wil de man vervolgen voor doodslag en het verlaten van het plaats van het ongeval. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

De 47-jarige Arno wilde de chauffeur vermoedelijk vanwege een bekeuringssituatie meenemen voor een gesprek. Hij reed op dat moment op zijn politiemotor, en kwam door een nog onduidelijke reden onder de vrachtwagen terecht nadat de chauffeur bewust zou zijn uitgeweken. De motoragent is vervolgens honderden meters meegesleurd en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie van de eenheid Zeeland-West-Brabant die het onderzoek leidt is op zoek naar getuigen van het ongeval. De politie ontvangt ook graag camerabeelden, van bedrijven uit de omgeving of van mensen met een dashcam. Als u informatie heeft dan kunt u dat delen door contact op te nemen met 0900-8844, of via het tipformulier op politie.nl. Ook de beelden kunt u uploaden via het formulier. Wilt u liever anoniem melden dan kan dat ook via Meld Misdaad Anoniem of via Team Nationale Inlichtingen.

 

 

Related Articles

Lichaam in auto aangetroffen Aalbersestraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie heeft maandagavond in de Aalbersestraat in Dordrecht een lichaam in een...

Woning beschoten Hoflaan Vlaardingen

0
Vlaardingen - Afgelopen nacht is een woning aan de Hoflaan in Vlaardingen beschoten. Rond 04.40...

Woning beschoten Nassaustraat Rotterdam

0
Rotterdam - Wederom is Rotterdam-Zuid afgelopen nacht opgeschrikt vanwege een schietpartij. Rond 01.30 uur werd...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Verdachte fatale steekpartij Beverwaard langer vast

Verdachte fatale steekpartij Beverwaard langer vast [...]

Jan Rot accepteert ziekte met 'liefde, rust en galgenhumor'

Jan Rot accepteert ziekte met 'liefde, rust en galgenhumor' [...]

Studentenvakbond: introductieweken dupe van 'zwabberbeleid'

Studentenvakbond: introductieweken dupe van 'zwabberbeleid' [...]

12-jarige lichtgewond na schot met luchtbuks in Capelle

12-jarige lichtgewond na schot met luchtbuks in Capelle [...]

Politie pakt Rotterdammer (37) voor inbraak in Druten

Politie pakt Rotterdammer (37) voor inbraak in Druten [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,010VolgersVolg