Overleden motoragent Arno mogelijk bewust aangereden door vrachtwagenchauffeur

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Uit het onderzoek van de politie zijn sterke aanwijzingen gekomen dat de vrachtwagenchauffeur uit Melissant mogelijk met opzet de motoragent heeft aangereden en vervolgens is doorgereden. De 45-jarige chauffeur reed afgelopen woensdag een motorrijder dood op de Waalhavenweg in Rotterdam.

De rechter-commissaris heeft in Rotterdam uitgesproken dat de verdachte nog 14-dagen langer vast blijft zitten. Het Openbaar Ministerie wil de man vervolgen voor doodslag en het verlaten van het plaats van het ongeval. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

- Advertisement -

De 47-jarige Arno wilde de chauffeur vermoedelijk vanwege een bekeuringssituatie meenemen voor een gesprek. Hij reed op dat moment op zijn politiemotor, en kwam door een nog onduidelijke reden onder de vrachtwagen terecht nadat de chauffeur bewust zou zijn uitgeweken. De motoragent is vervolgens honderden meters meegesleurd en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie van de eenheid Zeeland-West-Brabant die het onderzoek leidt is op zoek naar getuigen van het ongeval. De politie ontvangt ook graag camerabeelden, van bedrijven uit de omgeving of van mensen met een dashcam. Als u informatie heeft dan kunt u dat delen door contact op te nemen met 0900-8844, of via het tipformulier op politie.nl. Ook de beelden kunt u uploaden via het formulier. Wilt u liever anoniem melden dan kan dat ook via Meld Misdaad Anoniem of via Team Nationale Inlichtingen.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote uitslaande brand verwoest gerefomeerde Bethelkerk Oranjestraat Rotterdam-Overschie (video)

Rotterdam - In de Bethelkerk aan de Oranjestraat in Rotterdam-Overschie is woensdagavond 6 december rond 22.40 uur een...

Man zwaargewond na botsing tegen boom Westdijk Dirksland

Dirksland - Een man is woensdagavond 6 december ernstig gewond geraakt door een éénzijdig ongeval op de Westdijk...

Kinderfietsje naast sloot aangetroffen Couwenhoekseweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Dinsdagavond 5 december hebben hulpdiensten een zoekactie georganiseerd, nadat een kinderfietsje werd aangetroffen...

Politie verricht urenlang onderzoek tijdens reconstructie dodelijk ongeluk Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - Zondagochtend 3 december heeft de Politie een reconstructie-onderzoek uitgevoerd op de Maasboulevard. Hiervoor was de weg...