dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Politie vindt vuurwapen in auto Marathonweg Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag drie verdachten aangehouden na de vondst van een vuurwapen. De politie zag op de Marathonweg een auto rijden die door rood reed. Reden voor de agenten om een praatje te maken.

De politie zette het voertuig aan de kant en merkte dat de inzittenden zenuwachtig waren. Er werd besloten om over te gaan tot foliëring van de inzittenden en het doorzoeken van het voertuig. Er werd uiteindelijk een vuurwapen aangetroffen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -