maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Zwaargewonde na vechtpartij Crabethstraat Maassluis

- advertentie -

Maassluis – Een persoon is vrijdagavond zwaargewond geraakt na een vechtpartij in de Crabethstraat in Maassluis. Op een parkeerplaats ontstond er bij een auto een ruzie. Er werden vervolgens rake klappen uitgedeeld en één persoon raakte zwaargewond.

Meerdere politie-eenheden, ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plekke om het slachtoffer eerste hulp te verlenen. Deze is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft één verdachte aangehouden en doet verder onderzoek.

De ruzie komt vermoedelijk voort uit eerdere problemen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -