Demonstratie tegen de Coronamaatregelen op Rotterdam-Zuid

Date:

Share post:

Zondagmiddag 11 juli is in Rotterdam-Zuid een lopende demonstratie gehouden tegen de nog geldende coronamaatregelen van het kabinet en vooral voor de vrijheid van iedereen. Er zijn geschat zo’n zestig tot zeventig demonstranten hierbij aanwezig.

De groep is langs meerdere test- en vaccinatielocaties gelopen en eindigen later bij Ahoy. Gedurende de mars worden diverse leuzen gescandeerd, zoals “Liefde en Vrijheid” en “Nederland geen dictatuur”. De mars is georganiseerd door actiegroep ‘mars is The south side walk for Freedom.’.

- Advertisement -

Vandaag zijn er ook in enkele andere steden demonstraties tegen de coronaregels. In Amsterdam is momenteel ‘Drijven voor Vrijheid’ en ook in Urk zijn mensen op de been.

©Marco Smits
©Marco Smits
©Marco Smits
©Marco Smits
- Advertisement -

Gerelateerd