Man (36) overleden na schietpartij Ruilstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 36-jarige Rotterdammer is zondagmiddag om het leven gekomen na een schietpartij in een woning in de Ruilstraat in Rotterdam. Rond 12.45 uur werd de politie gealarmeerd, ter plaatse gekomen hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

Agenten hebben een gedeelte van de straat afgezet en zijn onder andere een buurtonderzoek gestart. Geëmotioneerde familieleden en vrienden die naar de woning toekwamen zijn opgevangen en naar het bureau overgebracht.

- Advertisement -

Wat zich heeft afgespeeld in de woning is volstrekt onduidelijk, het is niet bekend of er een verdachte is aangehouden en in welke sfeer het schietincident zich heeft afgespeeld. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn reeds begonnen met het veilig stellen van sporen.

Marco Smits
Marco Smits

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd