Uitslaande brand bedrijfsloods Groenland Kip Beneluxweg Bodegraven

Date:

Deel bericht:

Bodegraven – In het bedrijf Groenland Kip aan de Beneluxweg in Bodegraven is zondagmorgen rond 06.00 uur een forse uitslaande brand ontstaan. Het bedrijf dat bestaat uit zes aan elkaar gekoppelde loodsen stond al snel voor een groot deel in de brand.  Bij de brand komt veel rook vrij, deze lijkt in de richting van het dorp te trekken. De brandweer heeft een NL-Alert uitgezonden. Er zijn geen gewonden gevallen, een bewaker kon het pand op tijd verlaten.

In het pand waren meerdere explosies te horen, dat komt van gasflessen en andere drukhouders die door de brand exploderen. De brandweer stelt alles in het werk om verdere uitbreiding te voorkomen. Het is echter lastig om de brandhaard zelf goed te kunnen bereiken. De brandweer krijgt hulp van meerdere korpsen uit de omgeving.

- Advertisement -

De brandweer verwacht nog de gehele dag bezig te zijn met de bluswerkzaamheden. Het bedrijventerrein is door de politie groots afgezet. Dit om de hulpdiensten de ruimte kunnen geven maar ook omdat er meerdere slangen van het grootwatertransport over de weg liggen.

Waardoor de brand is uitgebroken is nog niet bekend.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Remco F. Gerritsen
© Remco F. Gerritsen
© Remco F. Gerritsen
© Remco F. Gerritsen
© Remco F. Gerritsen
© Remco F. Gerritsen
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd