Vrienden en oud-leerlingen van Arno samengekomen op herdenkingsdag

Date:

Share post:

Zaterdag 10 juli zijn zo’n 170 motorrijders, vrienden en fans van Arno samengekomen om hem te herdenken. Arno kwam om het leven toen hij tijdens zijn dienst als motoragent werd aangereden door een vrachtwagen.

De initiatiefnemers kijken geroerd terug op de middag: “De afgelopen dagen is wederom gebleken dat er gelukkig nog heel veel schitterende en lieve mensen zijn. Zo hebben wij verschrikkelijk veel kaarten, berichten, bloemen en andere attenties ontvangen.”

- Advertisement -

Melody Jongerling – de Puy van Hotel/restaurant “Lely” heeft daarnaast belangeloos maaltijden en koffie aangeboden aan de aanwezigen.

“Super bedankt allemaal. Wat hebben jullie een goed hart.
Als klap op de vuurpijl had Sjakcoliene Blacquiere een schitterend schilderij van onze lieve Arno gemaakt. Wij zijn super verdrietig en kwaad, maar zo blij met deze dag. Dat heeft ons zoveel steun gegeven. Dank jullie wel allemaal.”


Arno was werkzaam bij de politie bij Team Verkeer Rotterdam. Daarnaast was hij ook motorrijleraar. Afgelopen dinsdagmorgen kwam hij op 47-jarige leeftijd om het leven toen hij werd aangereden door een vrachtwagenchauffeur die hij een stopteken wilde geven. De vrachtwagenchauffeur zit momenteel vast en is doodslag ten laste gelegd.

Kevin Schenk
- Advertisement -

Gerelateerd