Dode en twee gewonden na schietpartij Parnassia Leggelostraat Den haag

Date:

Share post:

Den Haag – Een man is maandagmorgen rond kwart voor twaalf een gebouw van Parnassia aan de Leggelostraat in Den Haag binnen gelopen en schoot vervolgens twee mensen neer. De slachtoffers raakten ernstig gewond en zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Even verderop in de Haveltestraat werd in een auto een dode man aangetroffen.

Getuigen hebben aan de politie verklaard dat de man het gebouw zelf binnen kwamen en meerdere schoten loste. Volgens de politie zijn er inderdaad schoten gelost en zijn de twee slachtoffers ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. In de Haveltestraat werd een man aangetroffen, deze was inmiddels overleden. Het zou mogelijk gaan om de schutter maar dit is nog niet bevestigd.

© Sebastiaan Barel : Politie agenten voor de deur van Parnassia aan de Leggelostraat
- Advertisement -

De politie heeft de omgeving groots afgezet, over de auto in de Haveltestraat is inmiddels een witte tent gezet. Medewerkers van de Forensische Opsporing verrichten onderzoek. Ook in het pand van Parnassia is een onderzoek gestart.

Burgemeester Jan van Zanen zegt geschrokken te zijn van het incident. Hij leeft mee met de getroffenen en familie en vrienden van de slachtoffers. Voor hen komt hulp beschikbaar.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd