woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden Wevelsweg Simonshaven

- advertentie -

Simonshaven – De brandweer is maandagmorgen met spoed opgeroepen voor een gaslek op het vakantiepark Zuytland Buiten te Simonshaven.

Eerst was de brandweer naar de Weverslaan gestuurd in Zuidland maar daar bleek niks te zijn, waarschijnlijk verkeerd verstaan door de centralist. Al snel bleek het om de Wevelsweg (Simonshaven) te gaan op het vakantiepark Zuytland Buiten. De brandweer ging daar vervolgens met spoed heen.

Bij aankomst bleek inderdaad een gasleiding geraakt te zijn tijdens werkzaamheden. Al snel bleek dat een beetje tape niet genoeg was, en moest de hoofdgasleiding worden afgesloten, waardoor tientallen woningen zonder gas kwamen te zitten. De aannemer die de werkzaamheden verrichte kon zelf iemand laten komen om de leiding te repareren. Stedin hoefde dus niet ter plaatse te komen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -