Man (80) komt onder vrachtwagen en raakt zwaargewond Jacques Dutilhweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 80-jarige man is maandagmiddag ernstig gewond geraakt nadat hij voor de deur van de Lidl aan de Jacques Dutilhweg in Rotterdam onder vrachtwagen terecht is gekomen. Het slachtoffer raakte ernstig gewond aan zijn been en een omstander bracht een tourniquet aan.

De man is door personeel van onder andere de traumahelikopter behandeld en vervolgens met een ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de parkeerplaats van het terrein afgezet en getuigen van het heftige ongeval worden opgevangen.

- Advertisement -

Mocht u iets hebben gezien en hulp nodig hebben dan kunt u contact opnemen met slachtofferhulp Nederland.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd