donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Meerdere auto’s betrokken bij ongeval Spinozaweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ongeval op de Spinozaweg in Rotterdam zijn maandagmiddag meerdere auto’s betrokken geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de stoplichten met de Molenvliet. De brandweer kwam samen met de ambulancedienst en de politie met spoed ter plaatse.

Eenmaal ter plekke bleek er niemand bekneld te zitten en was er ook geen sprake van gewonden. Wel heeft ambulancepersoneel enkele inzittenden gecontroleerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto’s zijn door bergers afgevoerd.


- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -