maandag, januari 17, 2022
8.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Overval op parfurmerie Ici Paris XL Streksingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man heeft dinsdagavond rond half zes een geldbedrag buitgemaakt na een overval op het ICI Paris XL-filiaal aan de Streksingel in Rotterdam-Hillegersberg. De man kwam de winkel binnen en bedreigde de medewerkers met een mes.

De verdachte nam vervolgens een onbekend geldbedrag mee en liet de medewerkers zeer geschrokken achter. Niet veel later kreeg de politie de melding binnen van de overval. Ze hebben nog gezocht naar de verdachte maar deze is niet meer aangetroffen. De medewerkers raakten bij de overval gelukkig niet gewond.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -