Politie schrijft 56 bekeuringen tijdens verkeerscontroles in Rotterdam Oost

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag tijdens verschillende verkeerscontroles 56 bekeuringen uitgeschreven. De controles werden uitgevoerd door het basisteam IJsselland en de verkeerspolitie van de Eenheid Rotterdam. Er is ingezet op plekken waar veel overlast wordt ervaren door burgers.

De politie heeft controles gehouden op de Jacques Dutilhweg in Rotterdam ‘s-Gravenland, Het Schout Bontebalpad in Zevenkamp en de Burgemeester Aalberslaan in Krimpen aan den IJssel. Dat de controles niet voor niets bleken bleek wel uit het aantal bekeuringen.

- Advertisement -

Maarliefst 56 bestuurders gingen op de bon, zij kregen een bekeuring voor mobiel bellen (21x), snelheid (15x) en het niet dragen van een gordel (8x). Ook werd er een Vespa snorfiets in beslag genomen, de bestuurder hiervan werd voor de zoveelste keer gepakt voor het rijden zonder rijbewijs. Zijn snorfiets is hij hoogstwaarschijnlijk kwijt, omdat eerdere bekeuringen niet hebben geholpen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd