Justitie eist 1.5 jaar cel voor doodrijden vrouw (70) met hondje Gordelweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Justitie heeft anderhalf jaar cel en vier jaar rijontzegging geëist  tegen de 57-jarige man die op 22 juli 2019 een 70-jarige vrouw en haar hondje doodreed op de Gordelweg in Rotterdam. De man was onder invloed van alcohol en reed na het ongeluk door. De vrouw bleef ernstig gewond achter en overleed net als haar hondje ter plekke aan haar verwondingen.

De man zou volgens eigen zeggen twintig glazen bier hebben gedronken, hij zou volgens eigen zeggen een black-out hebben gehad en niet meer hebben geweten wat er precies is gebeurd. De familie van het slachtoffer vind het onbegrijpelijk dat de man aangeeft niets meer te weten, hij zou wel WhatsApp berichtjes hebben verstuurd.

De man werd vrij snel teruggevonden omdat zijn kentekenplaat was achtergebleven. De man is bekend voor het rijden onder invloed. Hij heeft eerder een rijontzegging gehad en moest een cursus doen. Blijkbaar heeft hij daar niet van geleerd. De rechter doet op 29 juli uitspraak.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd