28 bekeuringen bij controles in Rotterdam Nesselande en Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie van basisteam IJsselland en de Koninklijke Marechaussee hebben vrijdagmiddag en avond op diverse plekken verkeerscontroles gehouden. Het doel van de controles was luisteren naar de klachten van omwonenden zoals te hard rijden en overlast. De politie heeft in totaal 28 bekeuringen uitgeschreven.

De politie controleerde in de middag rondom de Laan van Dada in Rotterdam Nesselande. Daar werd onder andere op snelheid gecontroleerd en algemene voertuigcontroles. Een automobilist werd langs de kant gezet omdat de auto niet verzekerd bleek te zijn. Een andere automobilist kreeg een bekeuring voor gladde banden. Twee automobilisten kregen een bekeuring voor een te hoge snelheid op de Laan van Avant-Garde in Rotterdam. De automobilisten reden 66 en 71 km/u.

- Advertisement -

In het begin van de avond is er op snelheid gecontroleerd op de Hoofdweg in. De politie deelde hier maar liefste 17 bekeuringen uit voor een snelheidsovertreding. Hoogst gemeten was 92km/u waar 50 km/u is toegestaan. De andere overtredingen waren met een overschrijding van +/- 20km/u.

Tot slot werd er door de wijkagent nog een controle gehouden op de Brandingdijk in Nesselande. Ook hier waren klachten van aanwonenden binnengekomen over de snelheid. Er werden uiteindelijk 5 bekeuringen uitgeschreven voor snelheid, en 1 bekeuring voor een maaltijdbezorger die met zijn scooter over het fietspad reed.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie verricht urenlang onderzoek tijdens reconstructie dodelijk ongeluk Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - Zondagochtend 3 december heeft de Politie een reconstructie-onderzoek uitgevoerd op de Maasboulevard. Hiervoor was de weg...

Melding woningbrand blijkt gelukkig loos alarm Pietersberg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - De brandweer is zondagmiddag opgeroepen voor een melding van een woningbrand aan de...

Auto’s glijden van Oudelandsedijk in Abbenbroek

Abbenbroek - Op de Oudelandsedijk in Abbenbroek zijn zondagmorgen 3 december meerdere auto's van de weg geraakt door...

Jongen zwaargewond na kopstoot tegen tunneltje Albert Schweitzerpad Rotterdam

Rotterdam - Een jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk in een fietstunnel. De jongen zou...