28 bekeuringen bij controles in Rotterdam Nesselande en Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie van basisteam IJsselland en de Koninklijke Marechaussee hebben vrijdagmiddag en avond op diverse plekken verkeerscontroles gehouden. Het doel van de controles was luisteren naar de klachten van omwonenden zoals te hard rijden en overlast. De politie heeft in totaal 28 bekeuringen uitgeschreven.

De politie controleerde in de middag rondom de Laan van Dada in Rotterdam Nesselande. Daar werd onder andere op snelheid gecontroleerd en algemene voertuigcontroles. Een automobilist werd langs de kant gezet omdat de auto niet verzekerd bleek te zijn. Een andere automobilist kreeg een bekeuring voor gladde banden. Twee automobilisten kregen een bekeuring voor een te hoge snelheid op de Laan van Avant-Garde in Rotterdam. De automobilisten reden 66 en 71 km/u.

- Advertisement -

In het begin van de avond is er op snelheid gecontroleerd op de Hoofdweg in. De politie deelde hier maar liefste 17 bekeuringen uit voor een snelheidsovertreding. Hoogst gemeten was 92km/u waar 50 km/u is toegestaan. De andere overtredingen waren met een overschrijding van +/- 20km/u.

Tot slot werd er door de wijkagent nog een controle gehouden op de Brandingdijk in Nesselande. Ook hier waren klachten van aanwonenden binnengekomen over de snelheid. Er werden uiteindelijk 5 bekeuringen uitgeschreven voor snelheid, en 1 bekeuring voor een maaltijdbezorger die met zijn scooter over het fietspad reed.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd