Hulpdiensten uitgerukt voor harde knal en rook Winkelcentrum Dorrestein Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De brandweer en politie rukten zaterdagmorgen rond kwart voor vijf uit voor een melding van een mogelijke brand in een winkel van winkelcentrum Dorrestein. Er zou een harde klap zijn gehoord en flink wat rookontwikkeling zijn waargenomen.

De brandweer kwam met meerdere ploegen ter plaatse en de politie was met veel voertuigen aanwezig. Zij gingen uit van een mogelijke plofkraak en gingen op zoek in de wijk naar verdachten.

De brandweer heeft het winkelcentrum betreden maar kon geen brand vinden. Wel werd er achter het winkelcentrum bij de laaddocks vuurwerk op de grond aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat dit de harde klap met rook heeft veroorzaakt. De politie doet verder onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd