donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Brandweer breekt deur open voor ambulancedienst Stoelendans Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De brandweer heeft afgelopen nacht met spoed een deur open moeten breken voor de ambulancedienst op de Stoelendans in Capelle aan den IJssel. In de woning had een persoon medische hulp nodig maar was niet meer in staat de deur te openen. De politie kreeg de deur er niet uit waarop de brandweer ter plaatse werd gevraagd.

Met een paar flinke klappen met de sleutel die overal op past viel het raam eruit. Hierdoor kon de deur van binnenuit worden geopend en konden ambulancemedewerkers hun werk doen. Wat er precies aan de hand was is niet bekend.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -