woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Brandweer haalt inzittende uit gekantelde auto Boezemlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer heeft zondagmorgen rond 08.15 uur een inzittende uit een gekantelde auto moeten bevrijden. Op de kruising Boezemlaan met de Nieuwe Boezemstraat ontstond er een fors ongeval, een kantelde door aanrijding.

De bestuurder kon de auto niet zelf verlaten. Met behulp van de brandweer is de deur geopend zodat de bestuurder alsnog uit de auto kon komen. Ambulancepersoneel heeft alle inzittenden nagekeken. Vanwege het ongeval was de kruising dicht. De oorzaak is nog niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -