donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Man gaat uit zijn plaat in vaccinatiestraat Oranje Wit in Dordrecht: Politie zoekt getuigen

- advertentie -

Dordrecht – Een man is zondagmorgen rond 08.00 uur volledig uit zijn plaat gegaan in de vaccinatiestraat bij Oranje Wit aan de Nieuwe Noordpolderweg in Dordrecht. De man bedreigde door een nog onbekende oorzaak de medewerkers en deed zeer beledigende uitspraken. De man ging er vervolgens na het incident vandoor.

De politie hield de man in de middag buiten heterdaad aan. De politie is voor het onderzoek op zoek naar getuigen van incident. Was u toevallig ook aanwezig tussen 07.45 uur en 08.30 uur neem dan contact op met de politie, via politie.nl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -