donderdag, december 9, 2021
3.2 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Vermiste vrouw (84) overleden aangetroffen in water Giessenpoort Hardinxveld-Giessendam

- advertentie -

Hardinxveld-Giessendam – De politie heeft in het water nabij het winkelcentrum Giessenpoort zaterdagmorgen 17 juli rond 08.00 uur het stoffelijk overschot aangetroffen van een vrouw. Het blijkt te gaan om de vermiste 84-jarige vrouw.

De politie verrichte na de vondst een geruime tijd onderzoek op de locatie waar ze was gevonden. Na ruim onderzoek blijkt er van een misdrijf geen sprake te zijn. Haar lichaam is overgedragen aan de familie.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -