donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Man (50) zwaargewond na schietpartij; politie zoekt getuigen Leliënstein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij aan het Leliënstein in Rotterdam. Rond 01.00 uur vannacht raakte er een 50-jarige man zwaargewond nadat er vermoedelijk een ruzie aan vooraf is gegaan. Getuigen hoorden de ruzie met geschreeuw en daarna een schot, eenmaal buiten bleek de man zwaargewond op straat te liggen.

Agenten waren snel ter plaatse en verleenden in afwachting van de ambulance eerste hulp. Ambulancepersoneel besloot om het slachtoffer direct over te brengen naar het ziekenhuis, de komst van het Mobiel Medisch Team werd niet meer afgewacht.

Agenten hielden ter plaatse een 32-jarige vrouw aan, zij is niet de schutter maar wat haar rol wel is geweest is nog niet bekend. De verdachte(n) is of zijn weggefietst richting de Goudestein en Asterlo. Eén van de verdachten droeg zwarte kleding en een petje. De schutter zou mogelijk op de fiets zijn aangekomen. Heeft u nog meer of andere informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact via politie.nl

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -