Man zwaargewond na schietpartij Lelienstein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is in de nacht van zondag op maandag rond 01.00 uur ernstig gewond geraakt bij een schietpartij op het Lelienstein in Rotterdam. Voorafgaand aan de schietpartij ging er vermoedelijk een ruzie vooraf. Dit liep fors uit de hand waarop er op straat werd geschoten en het slachtoffer zwaargewond raakte.

© Kevin Schenk

Ambulancepersoneel was snel ter plaatse en besloten om de man gezien van de ernst van zijn verwondingen direct over te brengen naar het ziekenhuis. De komst van het Mobiel Medisch Team werd niet afgewacht. Op straat lag een flinke plas bloed van het slachtoffer.

- Advertisement -

De vermoedelijke schutter een man met een rond gezicht en dikke lippen droeg witte schoenen en donkere kleding met een petje en een capuchon ging er vervolgens op de fiets richting de Kraaienstein vandoor. Hij was samen met een andere man waarvan vooralsnog geen signalement bekend is.

De politie heeft met meerdere getuigen van het incident gesproken, daarnaast is er één persoon aangehouden. Het is niet bekend waarom deze persoon is aangehouden. De Forensische Opsporing heeft diverse sporen veiliggesteld.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...

Celstraf, TBS en rijontzegging geëist voor dodelijk ongeval Maasboulevard Rotterdam tijdens Wereldhavendagen

Rotterdam - Het Openbaar Ministerie heeft donderdag 29 februari acht jaar celstraf, TBS met dwangverpleging en een rijverbod...