Bestelbus brandt volledig uit; bestuurder met de schrik vrij Hoofdweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De bestuurder van een bestelbus is dinsdagmiddag rond 14.00 uur met de schrik vrijgekomen nadat zijn auto in de brand was gevlogen. Op de A16 ter hoogte van de afrit Prins Alexander zag de bestuurder rook uit de auto komen. Hij reed snel de afrit af om op de Hoofdweg voor het Bastion hotel de auto vervolgens te parkeren. Daar bleek het goed mis te zijn en de auto vloog in de brand.

Binnen een paar minuten was er al geen redden meer aan en stond de gehele bus inclusief lading in de brand. De brandweer die slechts een paar honderd meter verderop zit kon niet veel meer doen dan de brand te blussen. De inhoud vermoedelijk een meubelstuk was ook verloren gegaan.

- Advertisement -

De gemeente is na de brand in kennis gesteld om het wegdek te reinigen. De bus had veel diesel gelekt wat zorgde voor een gladde weg. De uitgebrande auto is opgehaald door een berger.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd