Bestelbus brandt volledig uit; bestuurder met de schrik vrij Hoofdweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De bestuurder van een bestelbus is dinsdagmiddag rond 14.00 uur met de schrik vrijgekomen nadat zijn auto in de brand was gevlogen. Op de A16 ter hoogte van de afrit Prins Alexander zag de bestuurder rook uit de auto komen. Hij reed snel de afrit af om op de Hoofdweg voor het Bastion hotel de auto vervolgens te parkeren. Daar bleek het goed mis te zijn en de auto vloog in de brand.

Binnen een paar minuten was er al geen redden meer aan en stond de gehele bus inclusief lading in de brand. De brandweer die slechts een paar honderd meter verderop zit kon niet veel meer doen dan de brand te blussen. De inhoud vermoedelijk een meubelstuk was ook verloren gegaan.

- Advertisement -

De gemeente is na de brand in kennis gesteld om het wegdek te reinigen. De bus had veel diesel gelekt wat zorgde voor een gladde weg. De uitgebrande auto is opgehaald door een berger.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man raakt zwaargewond na steekpartij Mauritsstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni heeft er een steekpartij plaatsgevonden...

Twee auto’s beschadigd na brand, mogelijk brandstichting Beverwaardseweg Rotterdam

Rotterdam - in de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni zijn er twee voertuigen in...

Man uit Schiedam opgepakt voor openlijke geweldpleging Coolsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft een 30-jarige man uit Schiedam gearresteerd wegens openlijke geweldpleging in Rotterdam-Centrum. Het incident vond...

Containerbrand bij afvalverwerkingsbedrijf in Rotterdam: Tien medewerkers ademen teveel rook in

Rotterdam - Bij een containerbrand bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Benno Premselastraat in Rotterdam hebben zeker tien medewerkers teveel...