Man aangehouden die agent in vingers bijt Zuidplaslaan Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – De politie heeft maandagavond een minderjarige verdachte aangehouden voor de mishandeling van agenten tijdens zijn aanhouding. De politie arresteerde de man nadat zij rond 23.15 uur een verdachte situatie hadden doorgekregen aan de Zuidplaslaan.

De man was door een melder die thuis was gezien dat de man door de tuinen aan het fietspad bij de Graanakker in Waddinxveen rondliep. De melder belde 112 en zette de achtervolging in. De man liep vervolgens via de parkeerplaats van de Vlasakker in de richting van Zuidplaslaan. Daar stopte hij met rennen en bedreigde de melder met een steekwapen.

- Advertisement -

De verdachte ging ervandoor en kon later worden aangehouden door de ter plaatse gekomen agenten. De agenten schold hij uit en heeft geprobeerd een kopstoot uit te delen, tijdens zijn aanhouding ging hij hevig in verzet en beet onder andere een agent in zijn vingers. Die agent had gelukkig snijwerende handschoenen aan. De man zit nog vast.

Getuigenoproep
De politie doet momenteel onderzoek en is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van deze verdachte situatie, heeft is iets bijzonders gezien of gehoord? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0800-6070. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vaten met onbekende stof aangetroffen in woning Quackstraat Rotterdam

Rotterdam - Woensdagavond 29 mei heeft de Politie meerdere vaten met onbekende stoffen aangetroffen in een woning aan...

Bewoner gered van balkon bij grote woningbrand Oleanderstraat Rotterdam

Rotterdam - in een woning aan de Oleanderstraat in Rotterdam is woensdagmiddag een forse brand uitgebroken. Twee personen...

Veel schade en flinke file na ongeluk voor Spijkenisserbrug, één bestuurder aangehouden.

Spijkenisse - Woensdagmiddag 29 mei rond 16.36 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde vlak voor de...

Brand in Rotterdamse Woning: Smeulend matras zorgt voor rookoverlast

Rotterdam – Vanavond brak er brand uit in een matras in een woning op de tweede verdieping aan...