Twee zwaargewonden na ongeval tussen scooter en bestelbus Linschotenstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een ernstig verkeersongeluk op de Linschotenstraat in Rotterdam zijn donderdagochtend rond 07.10 uur twee personen zwaargewond geraakt. De slachtoffers zaten op een scooter en werden geschept door een bestelbus. Ze kwamen onder de bus terecht en raakten zwaargewond.

De brandweer kwam ter plekke om de slachtoffers te bevrijden. Het ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van het Mobiel Medisch Team welke met de traumahelikopter ter plaatse was gekomen. De tweetal is vervolgens zwaargewond met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Het ongeval ontstond doordat de bestuurder van de bestelbus de slachtoffers op de scooter mogelijk over het hoofd heeft gezien met afslaan. De politie doet hiernaar onderzoek en heeft beide voertuigen in beslag genomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd