Websites politie, banken en media weer bereikbaar

Date:

Deel bericht:

Landelijk – De website van zowel de politie (www.politie.nl), diverse banken en verschillende media zijn enige tijd onbereikbaar geweest op de donderdagavond. Inmiddels lijkt de storing weer voorbij.

Donderdag 22 juli zijn aan het einde van de middag diverse website offline gegaan. Het gaat onder meer om de sites van de Politie; diverse banken zoals de Rabobank, ING en ABN-Amro; diverse media, zoals Trouw en diverse titels van DPG (NU.nl, Parool, AD en regio-titels) en diverse andere bedrijven zoals Funda en de Albert Heijn.

- Advertisement -

Wereldwijd problemen
Het lijkt er op dat het niet enkel Nederlandse bedrijven en instanties getroffen zijn, buitenlandse media spreken ook van grote storingen.

Inmiddels lijken alle getroffen websites weer online te zijn. De oorzaak lijkt te liggen bij bedrijf Akamai, dat zegt problemen te hebben gehad met de Edge DNS Service.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Isolatieplaten vliegen door de lucht door windvlagen Zomerakker Spijkenisse

Spijkenisse - Maandagmiddag 10 juni rond 16.58 uur is er een melding binnen gekomen van een stormschade aan...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...